Ce faci acasă în auto-izolare? Mai ști cartea aia prăfuită care te așteaptă în bibliotecă să o citești?

Reading time : 2 min

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/r76664morg/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 218

Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, array given in /home/r76664morg/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 227

Warning: array_intersect(): Argument #2 is not an array in /home/r76664morg/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 228
Activități în casă

Written by admin

În tot acest peisaj trist numit Coronavirus și auto-izolarea, este important să vedem și partea roz sau plină a paharului și să căutăm să ne folosim timpul stat acasă în așteptare, într-un mod cât mai pozitiv.

Astfel, am venit azi cu o listă de lucruri de care te poți ocupa în această perioadă dacă stai în auto-izolare la domiciliu.

Termină de citit cartea de pe etajeră

Oricât de mare fan al cititului ai fi, sunt sigură că ai cel puțin o carte începută sau lăsată în pending care așteaptă să fie citită. Fă o pauză de la știrile repetitive și interminabile și deconectează-te o ora prin lectură, s-ar putea să îți găsești calmul, relaxarea, buna dispoziție, poate chiar și inspirația necesară să îți transformi această perioadă în una mai ușor de diferat.

Vorbește cu prietenii tăi

În ritmul alert al zilelor de muncă este mai dificil să ai timp printre call-uri de servici sau telefoanele cu familia să îți suni toți prietenii dragi, dar acum s-ar putea să fi venit momentul în care să ai timp să vorbești cu ei. Pe lângă faptul că te vei interesa de statusul lor în acest context, vei putea să depănați amintiri, să vă puneți la curent cu viața fiecăruia și poate chiar să vă susțineți moral în aceste vremuri instabile!

Cinema la tine în sufragerie

Mi s-a întâmplat de multe ori să aud sau să văd trailerul unui serial interesant, dar să renunț să mă uit la el, din motive de timp. Dacă îți sună cunoscută și ție situația, a venit și momentul în care te poți deconecta cu un film sau cu un serial bun pe Netflix, HBO, Amazon sau Youtube și să îți transformi sufrageria în cinematograful tău preferat.

Curățenia ”de primăvară”

Săptămânal facem curățenie în casă, cel puțin așa ar fi indicat, dar odată la ceva timp e nevoie de mai mult, de o curățenie generală pentru a ordona și acele spațiile care nu sunt atât de vizibile. Aici vorbim de dressing, dulapurile din bucătărie, masa de machiaj, pantofarul și multe alte spații si lucruri din casa noastră care își așteaptă rândul. Această perioadă în care stăm mai mult în casă, poate fi folosită productiv și în acest scop, iar dacă aveți nevoie de un imbold, am eu un pont pentru voi – Serialul de pe Netflix – Tidying Up with Marie Kondo, pentru mine a făcut minuni?

Să bucătărim cu spor

Un alt mod de a folosi acest timp în avantajul tău este gătitul. Auto-izolarea ar putea fi un moment oportun pentru a testa rețete noi și a face experimente în bucătărie, experimente care te vor relaxa, bucura și mai ales, care îți vor răsfăța simțurile. (asta și în funcție de rezultat …?)

Sunt multe lucruri care pot fi aduse la zi, cel puțin eu așa privesc lucrurile și voi folosii această perioadă pentru a-mi rezolva toate lucrurile care zac în plan secund de prea mult timp! Te provoc și pe tine să o faci și să îți folosești acest timp într-o manieră cât mai benefică și productivă pentru tine!

Related Post
O privire asupra Femeii Secolului XX

În decursul secolului XX, femeile din Europa au parcurs un drum semnificativ către emancipare și egalitate. Încă din primele decenii Read more

Cu Rulota prin România – Descoperă Camp4fun!

M-am gândit de mult să fac o excursie cu rulota, dar abia de curând s-a ivit ocazia. Am pornit de Read more

Bijuterii unicat personalizate numerologic!

Bijuterii unicat...ohh, cum ai putea sa te saturi de ele?!! Cred ca pentru orice femeie nu exista prea multe bijuterii, Read more