MORGO NETWORK

Proiectul Morgo Network înglobează revista și emisiunea Morgo’s On și a pornit de la dorinta de a aduce conținut calitativ și valoros în mediul online.
În cadrul acestui proiect urmărim să aducem informatii proaspete si utile femeii din societatea modernă de azi! Informartii de lifestyle, calatorii si recenzii despre produse si servicii lansate pe piata!

Se spune că mass media oferă în ziua de azi ceea ce publicul cere, dar aș vrea să privim mai adânc și să consemnăm faptul că mass media este cea care are puterea de a educa masele și publicul. În acest context mass media oferă publicului pe care ea l-a educat ceea ce ii cere, deci cine este azi responsabil de distribuirea și promovarea unui conținut calitativ si educativ spre mase, ai ghicit! mass media! Haideți să promovăm și să susținem educația, valoarea și substratul autentic, cel care ne poate ajuta să evoluăm social. „

– Gânduri personale

POVESTEA DIN SPATELE POVEȘTII

despre revistă

În cadrul acestui proiect urmărim să aducem informatii proaspete si utile femeii din societatea modernă de azi! Informartii de lifestyle, calatorii si recenzii despre produse si servicii lansate pe piata! 

Școala românească ne învață multe, ani la rând și ore întregi, dar la final ne trezim neînvățate la capitolul – ce înseamnă să fii femeie în sociatatea noastră. Primim mult prea puține informații despre etapele feminității, despre provocările ei sau despre rolurile de femeie de carieră, mamă sau soție. Autoeducația este cheia, dar pentru a te autoeduca corect, ai nevoie de informație ancorată în realitate!

 

despre revistă

Când părerile experților par ideale și greu de aplicat, un sfat venit din experiență personală poate fi …aha-ul de care ai nevoie!

 

DESPRE EMISIUNE

Scopul acestui proiect este de a aduce un conținut informativ, educativ și calitativ femeilor prin intermediul online-ului! Temele abordate vor urmării să răspundă, să ridice semne de întrebare sau să ilustreze o nouă perspectivă asupra situațiilor cu care orice femeie se confruntă în societatea de azi.

Emisiunea urmărește să vină în spijinul femeilor care nu au curajul de a cere sfatul unei prietene sau a unui specialist cu privire la provocările de zi cu zi.

Contact me

colaborări

Dacă vrei ca brand-ul, produsul sau serviciul tău să fie promovat într-un mod creativ și autentic, haide să ne cunoaștem!

Dacă ești pasionat de presă și de online și vrei să colabărăm, să facem proiecte împreună sau să intri în echipa – contactează-ne!

FOLLOW ME