MORGO NETWORK

Morgo Network este un proiect pornit din pasiunea mea jurnalistica si din dorinta de a aduce materiale valoroase si utile in mediul online pentru un public feminin care cauta mai mult deca simplul divertisment, care cauta sa invete lucruri noi, sa inteleaga mai multe despre ele si lumea din jurul lor, despre cele care vor sa isi puna intrebari si sa gaseasca raspunsuri! – Morgo

Se spune ca mass media ofera ceea ce publicul cere, dar as vrea sa privim mai adanc si sa consemnam faptul ca mass media este cea care are puterea de a educa masele si publicul, deci de a construi ceea ce publicul cere. Din punctul meu de vedere, mass media a avut si va avea mereu  responsabilitatea a ceea ce creaza si distribuie. In ziua de azi,  accesul la retelele de socializare a simplicat distribuirea oricarui tip de informatie, fara o fundametare sau o filtrare a acesteia. In acest context, cred cu atat mai mult, ca noi, jurnaliștii, indiferent de domeniul in care activam este important sa promovam un conținut calitativ si educativ spre mase! Iar, cititorii au responsabilitatea de a tria ceea ce le aduce valoare, de ceea ce le umple mintea de fond fara sens! Haideti sa promovam si sa sustinem educatia, valoarea si substratul autentic, cel care ne poate ajuta sa evoluam social.”

– Gânduri personale

In curand …

despre revistă

Morgo.ro imi doresc sa fie o resursa online pentru femei. Un portal informational despre istorie feminina, despre inspiratia data de femei model, care schimba lumea de zi cu zi si despre imaginea si provocarile femeilor in lume!

Școala românească ne învață multe, ani la rând și ore întregi, dar la final ne trezim lipsite de educatie la capitolul – ce înseamnă să fii femeie în societatea de azi? Autoeducația este cheia, dar pentru a te autoeduca corect, ai nevoie de informații – autentice, cercetate si ancorate în realitatea care conteaza!

 

despre revistă

DESPRE EMISIUNE

Pentru Youtube pregatesc un proiect special, care momentan se afla in lucru, dar despre care veti afla mai multe detalii in scurt timp! Pana atunci va spun doar ca va fi un proiect pentru femei inteligente care vor sa cunoasca istoria feminina si ceea ce sta la baza femeii de azi!

In Curand ….

Contact me

colaborări

Dacă vrei ca brand-ul, produsul sau serviciul tău să fie promovat într-un mod creativ și autentic, haide să ne cunoaștem!

Dacă ești pasionat de jurnalism online și vrei să colabărăm, să facem proiecte împreună sau să intri în echipa – contactează-ne!

FOLLOW ME