HUR – produse cosmetice profesionale accesibile acum și ție!

Reading time : 2 min

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/r76664morg/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 218

Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, array given in /home/r76664morg/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 227

Warning: array_intersect(): Argument #2 is not an array in /home/r76664morg/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 228
HUR - Produse cosmetice profesionale gama Laboratorie HUR - Bio, Naturale și Vegane

Written by admin

HUR -”Hrănește-te cu seva lui Hebe”, zeița veșnicei tinereți!

Laboratorie HUR este prezent acum și în România! Gamele de produse pentru uz profesional și personal HUR, se pot achiziționa online sau din centrele spa și saloanele cosmetice profesionale partenere.

Cum se diferențiază aceste produse pe piața cosmetică și care este istoria lor

Aceste produse sunt rezultatul inovatorului și consacratului cosmetolog italian, Roberto Bonfanti, care în urmă cu 30 de ani a lansat această linie exclusivă de produse cosmetice pentru îngrijirea feței și a corpului.

Misiunea Laboratorihur® este de a formula produse realizate cu o grijă extremă și cu profesionalism, foarte eficiente, dar în același timp, produse care transmit o senzație de confort, un răsfăț, care se așează pe corpul nostru fără grabă, având certitudinea unui rezultat excelent care ne satisface nu numai pielea, ci și simțurile.

Aceste produse se diferențiază pe piață prin atenția acordată îmbninării științei cu natura. Produsele HUR sunt create cu sprijinul unor prestigioase universități italiene, formulările produselor fiind rezultatul unui efort nesfârșit menit să cerceteze și să descopere biotehnologii avansate. Produsele HUR sunt împărțite în 4 game în funcție de certificatele BIO, NATURAL, PRO și VEGAN, dobândite pentru ingredientele folosite în realizarea acestora.

Produse cosmetice profesionale  HUR, gama Laboratorie HUR - Bio, Naturale și Vegane

Bio. Produsele din gama BIO conțin ingrediente cu tradiție italiană ce provin de la agricultori locali, din Toscana. Acestea nu conțin parfumuri, parabeni, silicon, uleiuri minerale, PEG, SLS sau derivate de origine animală.

Natural. Produsele din gama NATURAL conțin ingrediente naturale și bio ce provin de la agricultori și ferme locale, având lanț de aprovizionare scurt, pentru a păstra prospețimea acestora. Acestea nu conțin parabeni, silicon, uleiuri minerale, PEG sau SLS.

Pro. Produsele din gama PRO sunt cele dedicate tratamentelor cosmetice profesionale, dar pot fi folosite în egală măsură și în rutina personală de îngrijire. Ingredientele nu conțin: parabeni, BHA, BHT.

Vegan. Produsele din gama VEGAN nu conțin ingrediente sau derivate de origine animală, iar achiziționând produsele din această gamă vei susține și vei contrubuii la protejarea animalelor!

Aspectele pozitive asociate cu cele 3 caracteristici de bază ale tuturor produselor hur® sunt reprezentate de existența unui conținut ridicat de fitoderivați cu o eficiență maximă, garanția unui lanț de aprovizionare scurt și a unui raport excelent între prospețime, tolerabilitate și efectele produselor.

Astfel, dacă îți dorești să folosești produse de o calitate ridicată, naturale și cu efecte de salon, îți recomandăm să încerci produsele marca HUR, pe care le poți achiziționa direct de pe site-ul www.laboratorihur.ro, cu livrare rapidă în toată țara.

HUR este acronimul pentru expresia latină ”Hebes Uti Roribus”, care înseamnă ”hrănește-te cu seva lui Hebe”, zeița veșnicei tinereți. Aceasta le turna zeilor la masă, în cupe, nectarul divin, pentru a dobândi o frumusețe eternă, frumusețe pe care hur® o promovează astăzi prin produsele sale.

Related Post
Bucuria de a fi fetiță, frumusețea de a fi femeie!

Cred cu tărie că fiecare etapă a vieții are frumusețile și bucuriile ei și în același timp particularitățile ei. Viața Read more

Care este imaginea ta în Social Media? natural vs. filtre!

Vă provoc să avem curajul de a ne expune adevărata imagine și în Social Media și de a descuraja această Read more

Bijuterii unicat personalizate numerologic!

Bijuterii unicat...ohh, cum ai putea sa te saturi de ele?!! Cred ca pentru orice femeie nu exista prea multe bijuterii, Read more