Jazz cu Night Lights – For people with a jazz state of mind

Reading time : 2 min

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/r76664morg/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 218

Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, array given in /home/r76664morg/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 227

Warning: array_intersect(): Argument #2 is not an array in /home/r76664morg/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 228
Jazz in Romania Night Lights

Written by admin

Jazz-ul este un stil binecunoscut în toată lumea, apărut în Statele Unite, mai exact in New Orlans fiind cântat și promovat de populatia de culoare. În scurt timp acordurile de blues, soul si latino au cucerit intreaga lume, ajungand si in Romania.

Jazz-ul este asociat acum ideii de stil, clasa, eleganta, am putea spune idealului de aristocratie sofisticata. Acesta cred ca este motivul pentru care cele mai fancy localuri si restaurante din tara urmaresc sa isi incante clientii cu spectacole de jazz.

Pe afisele acestor spectacole veti regasi adesea un brand deja cunoscut in industrie si anume Night Lights. Trupa de coveruri, Night Lights, este un proiect pop-jazz acustic pus in practica de patru artisti cu atitudine muzicala ce transpun, intr-o maniera originala, cele mai cunoscute piese internationale, imbinand armoniile placute ale pianului si sunetele grave ale contrabasului cu o voce cu nuante calde de jazz si soul, acompaniate de percutii exotice.

Asa cum ei o spun, Night Lights este un proiect care s-a nascut din dorinta a patru muzicieni de a da pieselor cunoscute nuante diferite. Pentru a oferi ascultatorilor o alta versiune a ceea ce stiau si indrageau deja. Proiectul ii are in componenta pe Catalin Cotelin – pian, Adrian Flautistul – contrabas, Dan Incrosnatu – percutii si Anda Dimitriu – voce, rezultand un fusion placut de pop-jazz cu diverse influente – funk, soul, blues, swing sau afro-cubaneze.
Playlistul trupei cuprinde atat hituri fresh, cat si mult-indragitele evergreen-uri ale unor mari artisti precum: Tom Jones, Prince, Tracy Chapman, Maroon5, Kygo, Lady Gaga, Rihanna, Norah Jones, Stevie Wonder, John Legend si multi altii.

Daca mancarea trece prin stomac, cred ca muzica trece prin suflet si pentru o stare de bine complexa avem nevoie de ambele. Asadar, haideti sa ne bucuram de spectacole de calitate sau sa aducem un plus de stil si de suflet in cadrul evenimentelor noastre.

In incheiere, va las cu Night Lights … enjoy!

Related Post
Bijuterii unicat personalizate numerologic!

Bijuterii unicat...ohh, cum ai putea sa te saturi de ele?!! Cred ca pentru orice femeie nu exista prea multe bijuterii, Read more

Indra un artist roman cu iz international!

Indra este un nou proiect lansat de curand pe piata muzicala din Romania cu piesa ''Don t Wait''. In spatele Read more

Mancare sanatoasa – repede si bun vs. fast food!

Ce mancam, cum mancam si cat mancam a inceput sa conteze din ce in ce mai mult. Conceptul de viata Read more