EMISIUNI


AVOCA Oradea – Seriously yummy este un bistro ce ofera preparate sanatoase bazate in principal pe avocado si cafea de specialitate! In cadrul acestui video am urmarit sa va prezint si voua conceptul AVOCA, preparatele inedite si povestea din spatele acestui business de succes! Asa cum sloganul acestui local o spune Made Today. Gone Today, […]

Reading Time: < 1 minute

Turul Dubai-ului cu un hidroavion - Top-atracții văzute din cer!


În acest vlog vă invit să descoperim Dubai-ul și principalele obiective turistice ale acestui oraș în zbor, printr-un tur inedit cu un hidroavion! More infos: www.seawings.ae https://www.facebook.com/seawingsdubai/

Read More

Burj Khalifa - cea mai înaltă clădire din lume!


Cum se vede lumea din vărful celei mai înalte clădiri din lume? Urmărește acest video și urcă alături de mine în vârf pentru a vedea panorama oferită de Burj Khalifa, Dubai! Dacă ajungi în Dubai, vizitarea clădirii Burj Khalifa este un must-do, pentru că este un lucru unic pe care doar aici îl poți experimenta!

Read More

Timisoara, România - Travel Guide - Ce, unde, cum?


În acest vlog îți propun să descoperim un alt oraș turistic din România, Timișoara. Haideți să vedem ce obiective turistice ne oferă acest oraș din vestul țării!

Read More
Inapoi1 2 Inainte

VEZI ULTIMELE ARTICOLE

Proiectul Morgo Network înglobează revista și emisiunea Morgo’s On și a pornit de la dorinta de a aduce conținut calitativ și valoros în mediul online.

Proiectul Morgo Network înglobează revista și emisiunea Morgo’s On și a pornit de la dorinta de a aduce conținut calitativ și valoros în mediul online.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.