EMISIUNI


Cum se vede lumea din vărful celei mai înalte clădiri din lume? Urmărește acest video și urcă alături de mine în vârf pentru a vedea panorama oferită de Burj Khalifa, Dubai! Dacă ajungi în Dubai, vizitarea clădirii Burj Khalifa este un must-do, pentru că este un lucru unic pe care doar aici îl poți experimenta!

Reading Time: < 1 minute

Turul Dubai-ului cu un hidroavion - Top-atracții văzute din cer!


În acest vlog vă invit să descoperim Dubai-ul și principalele obiective turistice ale acestui oraș în zbor, printr-un tur inedit cu un hidroavion! More infos: www.seawings.ae https://www.facebook.com/seawingsdubai/

Read More

Brașov, România - Travel Guide - Ce, unde, cum?


Brașovul este orașul situat în inima României, un oraș turistic vizitat anual de mii de turiști străini și nu numai, un oraș emblemă pentru țara noastră. În acest vlog am să vă prezint care sunt din perspectiva mea, cele mai importante și interesante atracții turistice din Brașov pe care te sfătuiesc să le vizitezi în […]

Read More

Timisoara, România - Travel Guide - Ce, unde, cum?


În acest vlog îți propun să descoperim un alt oraș turistic din România, Timișoara. Haideți să vedem ce obiective turistice ne oferă acest oraș din vestul țării!

Read More

Faimosul oras din Grecia cu case albe si piscine terasate cu vedere la Marea Egee


Acest faimos oraș din Grecia cu case albe și pișcine terasate pe panta muntelui este FIRA, capitala insulei Santorini! Un oraș cu o panoramă inegalabilă asupra Mării Egee și asupra vulcanului Thera din Santorini!

Read More
Inapoi1 2 Inainte